Пататник
по различните краища на родопите ще ви го предложат в различна разновидност и навсякъде ще…
сготвипо различните краища на родопите ще ви го предложат в различна разновидност и навсякъде ще…
сготвивсеки от нас е чувал за прословутия смилянски фасул. повечето от нас сме го хапвали при някое…
сготвище ви предложим ориз със билка скрипалец набрана от родопе. там местните я наричат плюскавец.
сготвитрадиционно смилянският боб се използва в родопската кухня за приготвянето на сърми и пълнени…
сготвивъв врящата вода се слага солта и се изсипва наведнъж брашното, като в средата му с помощта…
сготвилукът и моркова се наразват на ситно (в случая моркова ми е настърган на ренде) и се задушават…
сготвиагнето се одира, почиства се от вътрешностите, осолява се отвън и отвътре, а коремната част…
сготвиродопската баница или така нареченият клин може да бъде с разнообразни съставки, което я отличава…
сготвимаята и захарта се разтварят в малко количество топла вода. закваската се оставя на топло място…
сготви