Скрипалец с ориз Плюскавец

Плюскавец

Ще ви предложим ориз със билка СКРИПАЛЕЦ набрана от Родопе. Там местните я наричат ПЛЮСКАВЕЦ.

Листата на тази билка са страшно вкусни преди да цъфне и се правят супи, голеници /вид родопска баница КЛИН /, ориз и др..

Скрипалец с ориз

Начин на приготвяне

В голям тиган с капак слагаме олиото, плюскавеца, кромида, моркова, и задушаваме за 2-3 минути. Прибавяме останалите продукти разбъркваме добре и доливаме вода 1,1/2 ч.ч. къкри на слаб огън поне 5мин със затворен капак. После изключваме и оставяме на котлона да се задуши ориза.

Необходими продукти

СКРИПАЛЕЦ - плюскавец /или спанак, киселец/
2 - моркова нарязан на ситни кубчета
1 - кромид лук нарязан на ситно
олио
1 ч.ч. - ориз
чер пипер
2-3 - домата /може и консерва/
сол

За резервации и допълнителна информация:
spa [_@_] ismena.bg

0884 / 707 970


Съгласен съм да получавам промоционални предложения по e-mail
Приемам "Общите условия" и съм Съгласен посочените от мен по-горе лични данни /име и фамилия, е-mail и телефон/ да бъдат използвани за обработка на запитването ми за резервация в Хотел Исмена - град Девин единствено и само от страна на служител на хотела и след мое изрично желание да бъдат унищожени.

Mинерален, топъл басейн, SPA център и грижа за Вас и Вашето семейство. Специални предложения за почивка в град Девин.., защото го заслужавате!

специално
„В един есенен ден...” - стая от къща
специално
„Септемврийско лято” - Делукс къща
специално
„Септемврийско лято” - къща
персенк девин °
Qtime: 0.0321 s |--| Qes: 133 |--| Ptime: 0.3718 s |--| Ttime: 0.4039 s |--| Src: database