Качамак
във врящата вода се слага солта и се изсипва наведнъж брашното, като в средата му с помощта…
прочетивъв врящата вода се слага солта и се изсипва наведнъж брашното, като в средата му с помощта…
прочетиродопската баница или така нареченият клин може да бъде с разнообразни съставки, което я отличава…
прочетище ви предложим ориз със билка скрипалец набрана от родопе. там местните я наричат плюскавец.
прочетивсеки от нас е чувал за прословутия смилянски фасул. повечето от нас сме го хапвали при някое…
прочетиагнето се одира, почиства се от вътрешностите, осолява се отвън и отвътре, а коремната част…
прочетипо различните краища на родопите ще ви го предложат в различна разновидност и навсякъде ще…
прочетимаята и захарта се разтварят в малко количество топла вода. закваската се оставя на топло място…
прочетилукът и моркова се наразват на ситно (в случая моркова ми е настърган на ренде) и се задушават…
прочети