Резервация — SPA Исмена Хотел Девин
Град Девин 4800, ул. Освобождение, област Смолян
$$$
00359884707970
Ismena devin

Резервация За Вашия комфорт!

За да направите запитване за резервация, моля попълнете формуляра. Ние ще се свържем с вас за допълнително уточняване на заявката. Запитванията се обработват до 24 часа в работни дни и до 72 часа през уикенда или празнични дни. Всички полета със знак * /звезда/ са задължителни за попълване. Пожелателно е полетата име и фамилия и коментар да се попълнят на кирилица.

Общи условия за обработка на запитвания и резервации

- Продължавайки да използвате сайта, Вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки;
- Личните данни необходими при онлайн запитване, чрез формата са име и фамилия, е-mail и телефон. Обработката на личните данни се извършва динствено и само от страна на служител на хотела и след изрично желание могат да бъдат унищожени;

Документи, които се издават на клиента при потвърдена и заплатена резервация:
- фактура за платената сума по направената резервация.

Промяна на резервация, анулиране – пълно или частично:

  • При анулиране на резервацията до 14 дни преди дата на пристигане такса не се изисква и цялата сума се връща на клиента;
  • При анулиране на резервацията 13-1 дни преди дата на пристигане – при анулиране на цялата или част от резервацията се задържа сума равна на първата нощувка за анулацията на всеки турист. Останалата сума се връща на клиента;
  • При анулиране на цялата или част от резервацията в деня на пристигане, неявяване /No show/ или прекъсване на престой: задържа се сума равна на 100% от общата сума.
  • При промяна на резервацията (брой хора, продължителност на престоя, промяна на имената на гостите) цената се преизчислява според новия брой гости, престой и ценови сезон и според точките по-горе. Във всички случаи, промените се считат за направени след писмено потвърждение от страна на хотелиера и в случай на възможност.

Условията по-горе не важат за специални промоции и пакети, за които са указани конкретни условия за резервиране, предплащане и анулиране.

  • Рекламации се извършват до 14 дни след последната дата на предоставяне на услугата.
  • Час за настаняване: след 14:00 часа
  • Час за напускане: до 12:00 часа

Прогноза за времето

Времето в град Девин, област Смолян и текущо състояние, както и 10 дневна прогноза за времето. Източник Foreca.com

Форма за запитване - 2019


Съгласен съм да получавам промоционални предложения по e-mail
Приемам "Общите условия" и съм Съгласен посочените от мен по-горе лични данни /име и фамилия, е-mail и телефон/ да бъдат използвани за обработка на запитването ми за резервация в Хотел Исмена - град Девин единствено и само от страна на служител на хотела и след мое изрично желание да бъдат унищожени.

 

Видео усещане

Mинерален, топъл басейн, SPA център и грижа за Вас и Вашето семейство. Специални предложения за почивка в град Девин.., защото го заслужавате!

loading