Процедури за лице по-дълго време млада кожа

Тайната на младата кожа

Няма причина да спрем да се усмихваме. Можем да имаме по-дълго време млада кожа, ако правилно се грижим за нея.

Лицето е около 70% от нашата визия по него хората ни запомнят и различават от останалата маса народ. Лицето е израз и на нашия живот и разказва нашата история. Погледнете в огледалото това е вашето лице и вашата история, всяка бръчка носи спомен, всеки белег е сантиментален.

Процедури за лице

В модерния и напредничав свят лицето на всяка жена обаче трябва да бъде изчистено и да не разказва живота, който е изживяла, бръчките са недопустими, а белезите се прикриват доста успешно.

Ние се раждаме с определено лице при някои по красиво, при други не дотам красиво. Кожата на лицето също е различна при едни кожата е мека и гладка при други по-мазна, но съвременния свят изисква от нас без значение колко е красиво лицето ни и колко красива е кожата по него да полагаме усилия и да се грижим за добрия ни външен вид!

Цени на Терапии, които предлагаме...

терапии цена в лева
Можем да Ви предложим и допълнителни, индивидуални терапии и програми! Моля потърсете експертна консултация на SPA рецепция...
Терапия за перфектна чистота 35
Хидратираща терапия - YON-KA 48
Регенерираща терапия "Vital Intense" 53
Терапия Le Grand Classique 66
Терапия за изравняване на тена YON-KA 55
Луксозна терапия анти-бръчки - YON-KA 80

За резервации и допълнителна информация:


0884 / 707 970


Съгласен съм да получавам промоционални предложения по e-mail
Приемам "Общите условия" и съм Съгласен посочените от мен по-горе лични данни /име и фамилия, е-mail и телефон/ да бъдат използвани за обработка на запитването ми за резервация в Хотел Исмена - град Девин единствено и само от страна на служител на хотела и след мое изрично желание да бъдат унищожени.

Mинерален, топъл басейн, SPA център и грижа за Вас и Вашето семейство. Специални предложения за почивка в град Девин.., защото го заслужавате!

специално
„Усмихнато лято” - Делукс къща
специално
„Усмихнато лято” - апартамент
специално
„Усмихнато лято” - стая от къща
23°