Тиймбилдинг — SPA Исмена Хотел Девин
Град Девин 4800, ул. Освобождение, област Смолян
$$$
00359884707970
Ismena devin девин

Фирмени събития за организации, институции и/или фирми


Фирмени събития

Ние от SPA Хотел Исмена имаме богат опит в организацията на фирмени мероприятия от различен мащаб - обучителни срещи, конгреси, фирмени партита, семинари, тиймбилдинги и други по-нестандартни...
Професионалният подход към подготовката на всяко събитие и екипът от добре подготвени кадри е гаранция за постигане на успех и високо качество.

Цената включва съответния брой нощувки и закуски, ползване на Therma & SPA зона за лица над 18г. /акватоничен басейн, арома парна баня, солна сауна, релакс и тепидариум зона и приключенски душове/, СПА център /вътрешен басейн, джакузи, контрастен басейн, парна баня, сауна, релакс зона/, фитнес, безжичен интернет, паркинг...

Цена: моля отправете конкретно запитване

Резервации и допълнителна информация:

0884 / 707 970


Съгласен съм да получавам промоционални предложения по e-mail
Приемам "Общите условия" и съм Съгласен посочените от мен по-горе лични данни /име и фамилия, е-mail и телефон/ да бъдат използвани за обработка на запитването ми за резервация в Хотел Исмена - град Девин единствено и само от страна на служител на хотела и след мое изрично желание да бъдат унищожени.


Доплащания ↴
- Деца от 0 до 4 години – се настаняват и закусват безплатно;

- Деца от 4 до 12 години - се настаняват безплатно на доп. легло и заплащат 15 лева за закуска на ден нето;

- Деца над 12 години и трети възрастен – на допълнително легло заплащат 70 лева на ден.

Валидност ↴
01/03/20 - 30/11/20

Забележка ↴
- Посочените цени не са валидни по време на национални и официални празници, когато са в сила специални оферти;

- За организирани мероприятия изготвяме индивидуални оферти;

- При резервация, се изисква 50% от сумата като депозит по нея.

Политика при промяна на резервация, анулиране – пълно или частично↴
- Резервациите се счита за потвърдени при авансово плащане 50% от сумата в срок до 7 дни след получаване на писмено потвърждение от страна на хотела и банкова сметка. Остатъка от сумата се заплаща на рецепция.

- Анулации без неустойка се приемат до 14 дни преди настаняване.

- При анулиране на цялата или част от резервацията 13-7 дни преди датата на настаняване се задържа сума равна на първата нощувка за анулацията на всеки турист.

- При анулиране на цялата или част от резервацията 6-1 дни преди датата на настаняване се задържа сума равна на стойността на депозита.

- При анулиране на цялата или част от резервацията в деня на пристигане или прекъсване на престой , както и при неявяване – се задържа цялата сума по резервацията.

стая от къща град Девин

Времето в Девин


Видео от СПА Исмена

„Уморих се от любов ....с малки букви! И големи очаквания! Уморих се, вечно аз да бъда разплакванa! Уморих се да...те няма...

loading