Масажи удоволствието и грижите, които заслужавате...

Комфортна и уютна атмосфера

Масажът е един от най-добрите естествени начини за премахване на умората и стреса, за възстановяване на жизнените сили и поддържане на висок тонус на организма. Натовареното ежедневие на всеки от нас е източник на достатъчно причини, поради които е препоръчително да се обърнем към този древен метод за релаксация.

Масажи

Wellness & SPA Исмена залага на висококвалифицирани специалисти (Рехабилитатор и Кинезитерапевт), които предоставят на клиентите ни дългогодишния си опит, натрупан в България, Съединените щати и Великобритания.

За резервации и допълнителна информация:


0884 / 707 970


Съгласен съм да получавам промоционални предложения по e-mail
Приемам "Общите условия" и съм Съгласен посочените от мен по-горе лични данни /име и фамилия, е-mail и телефон/ да бъдат използвани за обработка на запитването ми за резервация в Хотел Исмена - град Девин единствено и само от страна на служител на хотела и след мое изрично желание да бъдат унищожени.

Антицелулитен масаж

Антицелулитният масаж предствлява на практика видоизменен класически масаж. Изменен като цели,задачи и методика. Рядко се намира клиент,който да желае единствено изглаждане на кожата. Обикновено задачите ни са насочени и към намаляване на обиколките и към стягане. В този ред на мисли може би по-редно е да се каже, че предлагаме моделиращ масаж. Нашите терапевти са подготвени да открият основните причини за целулитните образувания и да изградят стройна методика за отстраняването им.

Придържайки се към най-съвременните методики за борба с целулита и към най-новите достижения за причините и патогенезата, ние предлагаме масаж без болка-не,това не ерес,това е доказал своя ефект модел-просто болката блокира разграждането на целулита;без синини,който по скоро са функции на неумели техники. Един масаж за удоволствие, който извайва фигурата. По желание на клиента нашите терапевти могат да влючат и вендузи за по-пълен и бърз ефект. Нашите терапевти могат и да изготвят индивидуална програма от различни масажи специално за Вас и Вашата по-красива фигура.

Цени на Масажи, които предлагаме...

терапиицена в лева
Можем да Ви предложим и допълнителни, индивидуални терапии и програми! Моля потърсете експертна консултация на SPA рецепция...  
Класически масаж - цяло тяло 60
Класически масаж - частичен 30
Арома масаж на гръб 30
Арома масаж 50
Антицелулитен масаж 55
Антицелулитен масаж - частичен 40
Пилинг на цяло тяло 15

Класически масаж

Класическият (европейски) масаж включва различни масажни похвати, чрез които се подобрява кръво- и лимфообръщението, релаксира се или се тонизира мускулатурата и нервната система, премахва се физическото и психическо напрежение, нормализира се кръвното налягане, подобряват се обмяната на веществата и функциите на всички органи и системи.

Релаксиращ масаж

Подходяш при умора, физическо и психическо претоварване. Продължителност на процедурата е ололо 1 час за цялото тяло. Препоръчително провеждане: 1 - 2 масажа месечно Резултати: Успокоява и тонизира мускулите, подпомага движението на кръвта, стимулира лимфния поток и прави съединителната тъкан на ставите по-еластична. Укрепва общото физическо състояние.

Частичен масаж

Частичният масаж е насочен към най-уязвимите части на нашето тяло-гръб,врат и глава.Всеки,подложен на стреса на ежедневието, усеща болка и скованост в тези части.Позволете ни да Ви помогнем да изхвърлите невидимия товар,за да бъдете отново в пълна хармония.Макар и с локална насоченост частичният масаж,въздействайки в областта на наи-голямото рефлекторно поле-гръбначният стълб (по механизма на отражението),оказва влияние и на крайниците и на органите,съдейства за повдигане на енергията, синхро- низирайки задните проекции на чакрите.

Арома масаж

Масаж с натурални масла с добавка на различни ароматични етерични масла. Често популярно се нарича „ароматерапия”. Използват се масла с екстракти от цветя, билки и водорасли. Прилагат се също масажни процедури с шоколад, с пчелен мед, вода и други природни материали. Най-популярни са масажите с ароматични масла, защото имат многостранен хармонизиращ ефект и са изключително приятни. Те подпомагат емоционалното балансиране и с тях се постига физически комфорт на различни нива.

Не е тайна също, че почти всички етерични масла, използвани в масажните процедури, са и отлични афродизиаци, повдигат енергийния статус на пациента, свалят стреса и променят настроението, изчистват енергийни блокажи. Важно е да се използват наистина природни материали, натурални студенопресовани нерафинирани масла, чисти етерични масла, за да имат процедурите успех.

Mинерален, топъл басейн, SPA център и грижа за Вас и Вашето семейство. Специални предложения за почивка в град Девин.., защото го заслужавате!

специално
„Усмихнато лято” - апартамент
специално
Тиймбилдинг
специално
„Усмихнато лято” - стая от къща
23°