Наблюдение на диви животни Пешеходни турове

Истинско приключение в Родопите

Ако от дълго време нищо ново не ви се случва, а и скуката и умората ви мъчи. Ето едно предложение за истинско приключение:
Срещнете се очи в очи с най-едрият бозайник на България - кафявата мечка!
Освен кафявата мечка можете да срещнете и другите обитатели на Родопите.

Пешеходни турове за наблюдение на диви животни

Кратък трансфер 4x4 и пешеходен преход 3-4 часа по добре оформени планински пътеки с възможности за наблюдение на вълци, диви кози, сърни, бл.елени;

От птиците – скален орел, глухар, лещарка, сокерица, белогръб кълвач и др.

Цена 90 лева за група от 4 души.

Полудневни турове за деца и възрастни до пещерата на мечката

Разположена е на около 30 км. от град Девин и пътуването до изходния пункт се извършва с високо проходим автомобил. До пещерата се стига след изкачване по стръмна и тясна пътека за около 20 минути.

Пещерата е дълга 105 метра и все още могат да се видят останки от пещерната мечка, която е обитавала пещерата преди около 12 хиляди години. В днешно време пещерата се посещава от кафява мечка само през студените зимни дни.

По време на тура ще научите интересни факти за живота и местообитанията на кафявата мечка.

Цена 90 лева за група от 4 души. Цената включва и пикник.

Професионално наблюдение и фотолов на кафява мечка

Подарете си незабравимо приключение, вижте отблизо най-едрият бозайник срещан на територията на България. Вечерни турове за професионално наблюдение и фотолов на кафявата мечка. Потопете се в дивата природа на Родопите и се докоснете до живота на нейния горд и тайнствен властелин кафявата мечка.

Ако имате късмет ще видите как от тъмнината на смълчаната гора изплува силуета на мечката, излизаща да се храни. Наблюдението се извършва от специално изградени и безопасни укрития, частично вкопани в земята . Кратък трансфер 4x4 и пешеходен преход до укритието.

Цена 100 лева за група до 4 души

/включва ползване на укритие, водач и превоз/

Моля, обърнете внимание, че няма 100% гаранция за появата на кафява мечка по време на вашето посещение в укритието. Предлаганите турове са за наблюдение на диви животни, а не на дресирани опитомени мечки.

Наблюдение на диви животни

За резервации и допълнителна информация:


0884 / 707 970


Съгласен съм да получавам промоционални предложения по e-mail
Приемам "Общите условия" и съм Съгласен посочените от мен по-горе лични данни /име и фамилия, е-mail и телефон/ да бъдат използвани за обработка на запитването ми за резервация в Хотел Исмена - град Девин единствено и само от страна на служител на хотела и след мое изрично желание да бъдат унищожени.

Mинерален, топъл басейн, SPA център и грижа за Вас и Вашето семейство. Специални предложения за почивка в град Девин.., защото го заслужавате!

специално
Сватби / Тържества
специално
„Усмихнато лято” - къща
специално
„Усмихнато лято” - стая от къща
23°