Пещера "Родилните мъки" достига се с алпийско оборудване

Девин – пещера „Родилните мъки”

Пещера "Родилните мъки"

„Приказен Дворец”

Тръгваме отново с високопроходим джип, но този път се отправяме към местността „Кастраклий”. Пътя преминава по върховете на планинския венец ограждащ град Девин. Тук честа гледка са изскачащи от гората елени, зайци и сърни. След около час път сред девствена природа достигаме до входа на пещерата. Той е разположен на отвесен скален венец, до който достигаме с алпийско оборудване.

Още в самото начало пещератa ни предлага екстрeмно преживяване. Преодоляване на така наречената „фурна” – пълзене в двадесет метрова Снимки.

След нея се озоваваме в „Римската баня” – пресъхнали синтрови езера над които се спускат няколко метрови величествени сталактити.

За резервации и допълнителна информация:


0884 / 707 970


Съгласен съм да получавам промоционални предложения по e-mail
Приемам "Общите условия" и съм Съгласен посочените от мен по-горе лични данни /име и фамилия, е-mail и телефон/ да бъдат използвани за обработка на запитването ми за резервация в Хотел Исмена - град Девин единствено и само от страна на служител на хотела и след мое изрично желание да бъдат унищожени.

Навлизайки на вътре от всякъде ни заобикалят причудливи форми. Тук се срещат почти всички видове пещерни образувания които могат да се видят в българските пещери. Снежно бели фигури ни дават усещането, че се намираме в „Приказен Дворец”. С красотите си тази пещера съперничи на най – красивите пещери в България. След емоционалните преживявания следва пикник с местни гозби.

Mинерален, топъл басейн, SPA център и грижа за Вас и Вашето семейство. Специални предложения за почивка в град Девин.., защото го заслужавате!

специално
„Усмихнато лято” - къща
специално
„Усмихнато лято” - апартамент
специално
„Усмихнато лято” - стая от къща
23°