Финландска сауна Сауна

Терапия за нашият трети бъбрек

Кожата е нашият най-обширен отделителен орган – 30% от телесните отпадъци нормално се отстраняват чрез изпотяването. Химическия анализ на потта показва, че тя има почти същите съставки както урината (кожата с право е наричана – нашият трети бъбрек).

Сауната засилва елиминиращата, детоксикиращата и очистваща способност на кожата, като стимулира дейността на потните жлези.

Финландска сауна

Финландската сауна в Wellness & SPA Исмена се предлага безплатно за всички гости на хотела!

  • Подобрява се тонуса и жизнеността на тялото.
  • Подобрява имунната система
  • Сауната помага на тялото да се поти и по този начин чрез потта се отделят токсини. Вследствие на което се наблюдава по-добра функция на бъбреците и черният дроб.
  • Отпуска мускулите като подпомага автономната нервна система, която контролира мускулното разтягане, а също така потенето, кръвното налягане и храносмилането. Чрез загряването на тялото се подобряват тези функции.
  • В конкретни случаи сауната има сходен ефект с упражненията в залата, но без да се изразходва толкова енергия. По-добра оксидация на тъканите, намалява кръвното налягане, спомага за по-добра еластичност на артериите.
  • Подходяща е за сърдечносъдова релаксация
  • Нагряването на тялото измества кръвта навън към кожата (за да разсее топлината), по този начин се получава своеобразна профилактика на вътрешните органи и се стимулира кръвообращението.
  • Високата температура помага на тялото да унищожава различните видове бактерии, вируси и паразити.

За резервации и допълнителна информация:


0884 / 707 970


Съгласен съм да получавам промоционални предложения по e-mail
Приемам "Общите условия" и съм Съгласен посочените от мен по-горе лични данни /име и фамилия, е-mail и телефон/ да бъдат използвани за обработка на запитването ми за резервация в Хотел Исмена - град Девин единствено и само от страна на служител на хотела и след мое изрично желание да бъдат унищожени.

Mинерален, топъл басейн, SPA център и грижа за Вас и Вашето семейство. Специални предложения за почивка в град Девин.., защото го заслужавате!

специално
Сватби / Тържества
специално
„Усмихнато лято” - Делукс къща
специално
„Усмихнато лято” - къща
23°