Детски кът — SPA Исмена Хотел Девин
Град Девин 4800, ул. Освобождение, област Смолян
$$$
00359884707970
Детски кът

Детски кът Ние мислим за малките...

Грижа за най-малките

За малките палавници е на рaзположение външна детска площадка с пързалки, люлка и катерушки, която се намира в градината на хотел Исмена и е на разположение на децата между 3 и 12 години.

Вътрешният детски кът е в непосредствена близост. Отделно помещение където по-малките деца могат да прекарат приятно в компанията на свои връстници заобиколени от играчки, четки и боички.

Работно време на вътрешния детски кът: 8.00-20.00
Исмена разполага и с детски кушетки при необходимост и детски столчета за ресторанта.

Резервации и допълнителна информация:

0884 / 707 970


Съгласен съм да получавам промоционални предложения по e-mail
Приемам "Общите условия" и съм Съгласен посочените от мен по-горе лични данни /име и фамилия, е-mail и телефон/ да бъдат използвани за обработка на запитването ми за резервация в Хотел Исмена - град Девин единствено и само от страна на служител на хотела и след мое изрично желание да бъдат унищожени.

За вашите деца при ангажиране ще се погрижат опитни педгози, работещи по различни аниматорски програми - докато сте на масаж, спортувате, наслаждавате се на романтична вечеря или просто се отдавате на почивка...Имате възможност да се отпуснете и да се насладите на почивката си самостоятелно или да участвате в детските забавления.

Детски кът

„Уморих се от любов ....с малки букви! И големи очаквания! Уморих се, вечно аз да бъда разплакванa! Уморих се да...те няма...

loading