Модерни сватби Магьосницата Исмена е на Ваше разположение за да Ви организира сключването на граждански брак в тържествена зала или нестандартно място, подбрана единствено за Вас.

За нас всеки един детайл е ВАЖЕН!

За нас всеки един детайл е ВАЖЕН!

Ние не предлагаме пакети – услугите ни са индивидуални - за една уникална и различна сватба според Вашите желания, затова когато решите, свържете се с нас, за да ви изготвим персонализирана оферта.

Магьосницата Исмена е на Ваше разположение...

Ние можем да Ви организираме сключването на граждански брак в тържествена зала или нестандартно място, подбрана единствено за Вас.

Магьосницата ще Ви осигури украсата на залите и храмовете, в които се извършват обредите, както и шампанско, сладки и бонбони за всеки един специален гост. По време на церемонията на Ваше разположение ще бъдат уредници, хостеси и сервитьори, а Вие и Вашите гости ще можете да останете неограничено време в залата, където можем да организираме и коктейл.

И всичко това на фона на музика (по Ваш избор), изпълнена на живо. В същата зала или в храм по Ваш избор ние можем да организираме и венчавката Ви.

За нас всеки един детайл е ВАЖЕН!

Ние можем да организираме Вашата модерна, луксозна и уникална сватба:
reservation@isa-holidays.com
0884/70 79 70

Теплый минеральный бассейн и SPA-центр. Пакеты выходных дней и выгодные для вашего отдыха в Девине...

Акции
"Осенний SPA отдых" - апартамент
Акции
"Осенний SPA отдых" - комната от дома
Акции
"Осенний SPA отдых" - дом
персенк погоды в Девин Болгария °