Масажи Масажът е един от най-добрите естествени начини за премахване на умората и стреса, за възстановяване на жизнените сили и поддържане на висок тонус на организма.

Подарете си удоволствието и грижите, които заслужавате...

В комфортна и уютна атмосфера може да се насладите на класически масаж, арома масаж, релаксиращ масаж и др.!
Масажът е един от най-добрите естествени начини за премахване на умората и стреса, за възстановяване на жизнените сили и поддържане на висок тонус на организма. Натовареното ежедневие на всеки от нас е източник на достатъчно причини, поради които е препоръчително да се обърнем към този древен метод за релаксация.

Wellness & SPA Исмена залага на висококвалифицирани специалисти (Рехабилитатор и Кинезитерапевт), които предоставят на клиентите ни дългогодишния си опит, натрупан в България, Съединените щати и Великобритания.

Масажи, които предлагаме...

терапии цена в лева
Можем да Ви предложим и допълнителни, индивидуални терапии и програми!  
Класически масаж 60
Частичен масаж 30
Релаксиращ масаж 50
Арома масаж 50
Антицелулитен масаж 55
Частичен масаж с мед – зона гръб 60

За индивидуални терапии, програми и консултации:
reservation@isa-holidays.com
0884/70 79 70

Класически масаж

Класическият (европейски) масаж включва различни масажни похвати, чрез които се подобрява кръво- и лимфообръщението, релаксира се или се тонизира мускулатурата и нервната система, премахва се физическото и психическо напрежение, нормализира се кръвното налягане, подобряват се обмяната на веществата и функциите на всички органи и системи.

Релаксиращ масаж

Подходяш при умора, физическо и психическо претоварване. Продължителност на процедурата е ололо 1 час за цялото тяло. Препоръчително провеждане: 1 - 2 масажа месечно Резултати: Успокоява и тонизира мускулите, подпомага движението на кръвта, стимулира лимфния поток и прави съединителната тъкан на ставите по-еластична. Укрепва общото физическо състояние.

Частичен масаж

Частичният масаж е насочен към най-уязвимите части на нашето тяло-гръб,врат и глава.Всеки,подложен на стреса на ежедневието, усеща болка и скованост в тези части.Позволете ни да Ви помогнем да изхвърлите невидимия товар,за да бъдете отново в пълна хармония.Макар и с локална насоченост частичният масаж,въздействайки в областта на наи-голямото рефлекторно поле-гръбначният стълб (по механизма на отражението),оказва влияние и на крайниците и на органите,съдейства за повдигане на енергията, синхро- низирайки задните проекции на чакрите.

Антицелулитен масаж

Антицелулитният масаж предствлява на практика видоизменен класически масаж. Изменен като цели,задачи и методика. Рядко се намира клиент,който да желае единствено изглаждане на кожата. Обикновено задачите ни са насочени и към намаляване на обиколките и към стягане. В този ред на мисли може би по-редно е да се каже, че предлагаме моделиращ масаж. Нашите терапевти са подготвени да открият основните причини за целулитните образувания и да изградят стройна методика за отстраняването им. Придържайки се към най-съвременните методики за борба с целулита и към най-новите достижения за причините и патогенезата, ние предлагаме масаж без болка-не,това не ерес,това е доказал своя ефект модел-просто болката блокира разграждането на целулита;без синини,който по скоро са функции на неумели техники. Един масаж за удоволствие, който извайва фигурата. По желание на клиента нашите терапевти могат да влючат и вендузи за по-пълен и бърз ефект. Нашите терапевти могат и да изготвят индивидуална програма от различни масажи специално за Вас и Вашата по-красива фигура.

Арома масаж

Масаж с натурални масла с добавка на различни ароматични етерични масла. Често популярно се нарича „ароматерапия”. Използват се масла с екстракти от цветя, билки и водорасли. Прилагат се също масажни процедури с шоколад, с пчелен мед, вода и други природни материали. Най-популярни са масажите с ароматични масла, защото имат многостранен хармонизиращ ефект и са изключително приятни. Те подпомагат емоционалното балансиране и с тях се постига физически комфорт на различни нива. Не е тайна също, че почти всички етерични масла, използвани в масажните процедури, са и отлични афродизиаци, повдигат енергийния статус на пациента, свалят стреса и променят настроението, изчистват енергийни блокажи. Важно е да се използват наистина природни материали, натурални студенопресовани нерафинирани масла, чисти етерични масла, за да имат процедурите успех.

Теплый минеральный бассейн и SPA-центр. Пакеты выходных дней и выгодные для вашего отдыха в Девине...

Акции
Мероприятия по сплочению коллектива
Акции
"Осенний SPA отдых" - комната от дома
Акции
"Осенний SPA отдых" - къща "Делукс"
персенк погоды в Девин Болгария °